Huidverzorging

Bij DermaCentrum Apeldoorn hebben al onze behandelingen hetzelfde doel: ervoor zorgen dat u weer lekker in uw vel zit. Als aanvulling op de behandeling adviseren wij u graag op het gebied van huidverzorging. Met de juiste huidverzorgingsproducten kunt u uw huid (weer) in goede conditie brengen én houden. U kunt ook bij ons terecht voor een los huidverzorgingsconsult.

©WirandaLund

Factoren die uw huidconditie beïnvloeden

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op uw huid(conditie):

  • Factoren van binnenuit, zoals uw leeftijd of hormonen
  • Factoren van buitenaf, zoals stress of weersinvloeden

Deze factoren kunnen voor huidklachten zorgen. Uw huid kan bijvoorbeeld droog of trekkerig aanvoelen. Het kan ook zijn dat u last heeft van acne, vlekjes of rode vaatjes.

Tijdens het huidverzorgingsconsult:

  • Bespreken we wat uw huidklachten zijn;
  • Zoeken we samen naar de juiste huidverzorgingsproducten die bij uw huid passen;
  • Krijgt u tips en adviezen om uw huid in goede conditie te brengen en te houden.

We hebben verschillende huidverzorgingsproducten direct op voorraad. Is dit niet het geval? Dan bestellen we deze ter plekke voor u.

Blemish control pads Medik8

Beeld: Medik8. Deze reinigingspads staan in ons lijstje met favoriete huidverzorgingsproducten!

Vergoeding

Sommige huidverzorgingsproducten worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit hangt af van uw zorgverzekering en de indicatie die u heeft. Uw zorgverzekeraar kan u precies of u recht heeft op een vergoeding. En zo ja, wat de hoogte van uw vergoeding is.

Wij adviseren u om voorafgaand aan de behandeling contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om misverstanden te voorkomen.

Vergoedt uw zorgverzekeraar de kosten niet? Dan kunt u de kosten van de behandeling meteen na afloop betalen. U kunt bij ons pinnen of contant afrekenen.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van huidverzorging? Of alvast een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Uw huid is onze zorg!