Praktijk

De paramedische praktijk voor huid- en oedeemtherapie is een professionele praktijk in huiselijke sfeer. Wij beschikken over twee ruime behandelkamers en een wachtruimte. Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten; Maartje Nagel, Kimberly Martina en Marie-Louisse Angele.  Op woensdag is Maartje Nagel werkzaam in Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn op de poli dermatologie.
Maartje en Kimberly stellen zich hier graag aan u voor.

Route

Parkeren

De praktijk bevindt zich in een parkeervergunningszone. In deze zone mag op bepaalde tijden uitsluitend worden geparkeerd met een geldige parkeervergunning. Deze zone wordt aangegeven door wit met blauwe verkeersborden. Ter hoogte van de Javalaan kan er vrij worden geparkeerd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de auto in de parkeergarage van Schouwburg Orpheus te parkeren, de ingang hiervan vindt u tegenover de praktijk.  Tevens zijn er aan de Soerenseweg 22, slechts vijftig meter van onze praktijk, drie betaalde parkeerplaatsen.

DermaCentrumApeldoorn is aangesloten bij het Oncologie Netwerk Apeldoorn, het netwerk van zorgverleners die samenwerken in de eerstelijns zorg in Apeldoorn en omstreken. voor meer informatie klik hier.

ona-logo-v2-web