Cosmetische endermologie

Heeft u last van een slappe of verouderde huid? Of van rimpels? Met cosmetische endermologie kunnen wij uw huidconditie verbeteren. Met een speciaal apparaat masseren we uw huid. Hierdoor verminderen uw huidklachten.

Wanneer passen wij cosmetische endermologie toe?

We passen deze behandeling bijvoorbeeld toe als u last heeft van:

1. Cellulite (lichaamsbehandeling)

Bij cellulite heeft uw huid een wat bobbelige structuur. We noemen dit ook wel een sinaasappelhuid. Met endermologie masseren we uw huid met het LPG-apparaat. Hierdoor wordt uw huid steviger en strakker. De cellulite neemt af en verdwijnt soms zelfs helemaal.

2. Huidproblemen rond de ogen (oogbehandeling)

Endermologie is ook geschikt als u last heeft van huidproblemen rondom uw ogen. We masseren dan de fijne, gevoelige huid rondom uw ogen. Hierdoor krijgt u uw frisse, stralende blik weer terug.

3. Rimpels en fijne lijntjes (gelaatbehandeling)

Heeft u last van rimpels of fijne lijntjes in uw gezicht? Ook dan kan endermologie helpen. De massage verscherpt uw gezichtscontouren. Het resultaat? Een huid die er stralend en fris uitziet.

4. Onderkin of bolle wangen

Heeft u last van een onderkin? Of stoort u zich aan uw bolle wangen? Ook dan is endermologie geschikt. De massage stimuleert de afbreuk en afvoer van vetcellen.. Hierdoor zullen een onderkin of bolle wangen minder worden, of zelfs helemaal verdwijnen.

Endermologie behandeling

Behandelfrequentie

Een gemiddelde endermologie-behandeling duurt gemiddeld 20 tot 40 minuten. Hoeveel behandelingen u precies nodig heeft, hangt af van uw klachten en het gewenste resultaat.

Onze ervaring leert dat het eerste resultaat bij een cellulite-behandeling na gemiddeld 10 behandelingen te zien is. We gaan dan meestal uit van 15 behandelingen in totaal.  Bij gezichtsendermologie ziet u na zo’n 10 behandelingen resultaat.

In de eerste weken behandelen wij u meestal twee keer per week. Daarna bouwen we het aantal behandelingen langzaam af tot één behandeling per maand. Er moet minimaal 48 uur tussen twee behandelingen zitten zodat uw lichaam niet te veel wordt belast.

Persoonlijk behandelplan

Voordat we met een endermologie-behandeling starten, voeren we eerst een vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken we uw klachten en de gewenste resultaten. Op basis daarvan maken we een persoonlijk behandelplan. Na afloop evalueren we de behandeling en kijken we of deze het gewenste effect heeft.

Aangepaste leefstijl

Een endermologie-behandeling vraagt om een gezonde leefstijl. Wij adviseren u bijvoorbeeld om blijvend veel water drinken. Dit is belangrijk om een goede stofwisseling in stand te houden. Ook is het noodzakelijk dat u regelmatig beweegt. Tijdens de behandeling geven wij meer informatie en advies voor een aangepaste leefstijl als aanvulling op de behandeling.

Eenmalige kosten bodysuit of behandelkit

Kiest u voor een endermologie lichaamsbehandeling? Dan moet u verplicht een LPG bodysuit dragen. Dit is een pak dat uw hele lichaam bedekt. Hierdoor geleidt het massageapparaat beter en kunnen we hygiëne garanderen. U bent verplicht deze bodysuit eenmalig aan te schaffen.

Kiest u voor een endermologie-behandeling voor uw gezicht, hals, decolleté en buste? Dan moet u eenmalig de ‘lift 20 behandelkit’ aanschaffen. En bij de behandeling van uw oogcontouren, lipcontouren en handen de ‘lift 10 behandelkit’. Ook deze kits garanderen de vereiste hygiëne.

De kosten van de bodysuit en kits vindt u op onze tarievenlijst.

Vergoeding

Cosmetische endermologie wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt de kosten van de behandeling meteen na afloop betalen. U kunt bij ons pinnen of contant afrekenen.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over cosmetische endermologie? Of meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Uw huid is onze zorg!