Cosmetische endermologie-behandeling

Heeft u last van een slappe of verouderde huid? Of van rimpels? Dan wilt u daar misschien iets aan doen. Met een cosmetische endermologie-behandeling kunnen wij uw huidconditie verbeteren.

Cosmetische huidklachten

Tijdens een cosmetische endermologie-behandeling behandelen wij cosmetische huidklachten. Denk aan:

1. Cellulite (lichaamsbehandeling)

Veel mensen hebben last van cellulite: een huid met een wat bobbelige structuur. We noemen dit ook wel een zogenaamde sinaasappelhuid. Cellulite is iets anders dan cellulites. Het is een bacteriële infectie van het onderhuidse weefsel. Cellulite is geen ziekte en niet gevaarlijk. Wel vinden veel mensen het storend en willen ze er alsnog iets aan doen.

Tijdens de endermologie-behandeling masseren we uw huid met een speciaal apparaat. Hierdoor wordt uw huid steviger en strakker. De cellulite neemt daardoor af en verdwijnt soms zelfs helemaal.

2. Huidproblemen rond de ogen (oogbehandeling)

Heeft u last van huidproblemen rondom uw ogen? Waardoor u er bijvoorbeeld vermoeid uitziet? Ook dan is endermologie een geschikte behandeling. Met een speciaal apparaat masseren wij de fijne, gevoelige huid rondom uw ogen. Hierdoor krijgt u uw frisse, stralende blik weer terug.

3. Rimpels en fijne lijntjes (gelaatbehandeling)

Een endermologie-behandeling is ook geschikt om uw gelaat aan te pakken. Bijvoorbeeld als u last heeft van rimpels en fijne lijntjes in uw gezicht. Door de massagebehandeling worden uw gezichtscontouren verscherpt. Ook gaat uw huid dankzij de behandeling weer stralen.

4. Onderkin

Heeft u last van een onderkin? Of stoort u zich aan uw bolle wangen? Ook dan is een endermologie-behandeling geschikt. Door uw huid te masseren, worden plaatselijke vetcellen afgebroken en afgevoerd. Hierdoor zal uw onderkin afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Behandelfrequentie

Een gemiddelde endermologie-behandeling duurt gemiddeld 20 tot 40 minuten. Hoeveel behandelingen u precies nodig heeft, hangt af van uw klachten en het gewenste resultaat.

Onze ervaring leert dat het eerste resultaat bij een cellulite-behandeling na gemiddeld 10 behandelingen te zien is. We gaan dan meestal uit van 15 behandelingen in totaal.  Bij gezichtsendermologie ziet u na zo’n 10 behandelingen resultaat.

In de eerste weken behandelen wij u meestal twee keer per week. Daarna bouwen we het aantal behandelingen langzaam af tot één behandeling per maand. Er moet minimaal 48 uur tussen twee behandelingen zitten zodat uw lichaam niet te veel wordt belast.

Persoonlijk behandelplan

Voordat we met een endermologie-behandeling starten, voeren we eerst een vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken we uw klachten en de gewenste resultaten. Op basis daarvan maken we een persoonlijk behandelplan. Na afloop evalueren we de behandeling en kijken we of deze het gewenste effect heeft.

Aangepaste leefstijl

Een endermologie-behandeling vraagt om een gezonde leefstijl. Wij adviseren u bijvoorbeeld om blijvend veel water drinken. Dit is belangrijk om een goede stofwisseling in stand te houden. Ook is het noodzakelijk dat u regelmatig beweegt. Tijdens de behandeling geven wij meer informatie en advies voor een aangepaste leefstijl als aanvulling op de behandeling.

Eenmalige kosten bodysuit of behandelkit

Als we een endermologie-behandeling op uw lichaam toepassen, is het verplicht een LPG bodysuit te dragen. Dit is een pak dat uw hele lichaam bedekt. Hierdoor geleidt het massageapparaat beter en kunnen we hygiëne garanderen. U bent verplicht deze bodysuit eenmalig aan te schaffen.

Bij een endermologie-behandeling van uw gezicht, hals, decolleté en buste gebruiken we de ‘lift 20 behandelkit.’ Bij de behandeling van uw oogcontouren, lipcontouren en handen de ‘lift 10 behandelkit’. Ook deze kits garanderen de vereiste hygiëne. U bent verplicht de kit eenmalig aan te schaffen.

De kosten van de bodysuit en kits vindt u op onze tarievenlijst.

Vergoeding

Een cosmetische endermologie-behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt de kosten van de behandeling meteen na afloop betalen. U kunt bij ons pinnen of contant afrekenen.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over een cosmetische endermologie-behandeling? Of meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Uw huid is onze zorg!

Endermologie behandeling