Over onze praktijk

DermaCentrum Apeldoorn is een paramedische praktijk voor huidtherapie en oedeemtherapie. U kunt bij ons terecht met uiteenlopende huidaandoeningen. Wij staan bekend als een professionele en kleinschalige praktijk, met een huiselijke sfeer. Onze praktijk heeft twee ruime behandelkamers en een wachtruimte.

De huidtherapeuten

Alle behandelingen worden uitgevoerd door onze gediplomeerde en ervaren huidtherapeuten: Maartje Nagel en Loes Welboren. Maartje werkt ook elke woensdag op de polikliniek Dermatologie in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Zij stellen zich graag uitgebreider aan u voor.

Samenwerkingen

Wij werken actief samen met zorgverleners uit de omgeving. Denk aan kno-artsen, plastische chirurgen, fysiotherapeuten, oncologen, ergotherapeuten en buurtzorgorganisaties. Ook zijn we aangesloten bij het Oncologie Netwerk Apeldoorn. Dit is een netwerk van zorgverleners die samenwerken in de eerstelijnszorg in Apeldoorn en omstreken. Wij behandelen bijvoorbeeld patiënten die huidklachten hebben overgehouden aan de behandeling van kanker.

Route

Parkeren

DermaCentrum Apeldoorn ligt vlakbij het centrum van Apeldoorn in een parkeervergunningszone. U kunt hier op bepaalde tijden alleen parkeren met een geldige parkeervergunning. Deze zone staat duidelijk aangegeven met verkeersborden.

Ter hoogte van de Javalaan kunt u vrij parkeren. U kunt uw auto ook in de parkeergarage van Schouwburg Orpheus parkeren (tegenover de ingang van onze praktijk). Ook zijn er aan de Soerenseweg 22 drie betaalde parkeerplaatsen op slechts 50 meter van onze praktijk.

DermaCentrumApeldoorn is aangesloten bij het Oncologie Netwerk Apeldoorn. Dit is een netwerk van zorgverleners die samenwerken in de eerstelijns zorg in Apeldoorn en omstreken.

ona-logo-v2-web