Onze huidtherapeuten

Bij DermaCentrum Apeldoorn werken gediplomeerde huidtherapeuten met jarenlange ervaring en expertise. Die zetten wij graag voor u in om uw huidproblemen aan te pakken.

Al onze huidtherapeuten staan geregistreerd bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Huidtherapeuten (NVH) en bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Omdat we het belangrijk vinden dat u zich in onze praktijk op uw gemak voelt, stellen we ons alvast aan u voor.

Maartje Nagel

Maartje Nagel

In 2015 verhuisde ik samen met mijn gezin en met mijn praktijk naar de Burglaan 4 in Apeldoorn. Naast mijn keuze om in 1999 te starten met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht, was dit mijn beste beslissing ooit!

Dankbaar ben ik voor de ervaring die ik heb mogen opdoen bij Cosmedilight in Amsterdam. Eerst als huidtherapeut in opleiding, later als fulltime medewerkster.

In 2004 kreeg ik de kans om naast deze baan te starten met een eigen praktijk in Apeldoorn, toen nog ondergebracht in een gezondheidscentrum. Inmiddels twee zonen rijker, besloot ik in 2008 met mijn gezin te verhuizen naar een nieuwbouwwoning in het centrum van Apeldoorn. Zo begon ik mijn praktijk aan huis.

Dit gaf mij de mogelijkheid om mijn uren verder uit te breiden. In september 2012 ontstond de samenwerking met de dermatologen van Gelre Ziekenhuizen. En daaruit kwam weer de samenwerking tot stand met de KNO-artsen en de plastische chirurgen.

De afgelopen jaren heb ik vele cliënten met uiteenlopende klachten mogen behandelen. Het persoonlijke contact én de vertrouwensband die ik met cliënten opbouw, maakt dat ik mijn praktijk elke dag weer met veel plezier openstel. Graag tot ziens in de praktijk!

Loes Welboren

Loes Welboren

Loes is sinds 2020 afgestudeerd als huidtherapeute aan Hogeschool Utrecht. Ook is zij sinds 2013 schoonheidsspecialiste. Ze heeft een eigen salon in haar woonplaats Winterswijk.

Sinds februari 2019 liep zij stage bij Dermacentrum Apeldoorn. Daarna heeft ze zich verder ontwikkeld binnen de praktijk. Ze richtte zich daarbij voornamelijk op LPG Endermologie-behandelingen en onze social mediakanalen. Inmiddels is Loes volledig werkzaam als huidtherapeut.