Onze huidtherapeuten

Bij DermaCentrum Apeldoorn werken gediplomeerde huidtherapeuten met jarenlange ervaring en expertise. Die zetten wij graag voor u in om uw huidproblemen aan te pakken.

We zijn geregistreerd bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Huidtherapeuten (NVH) en bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hieronder stellen we ons alvast aan u voor!

Maartje Nagel

Maartje Nagel

In 2015 verhuisde ik samen met mijn gezin en met mijn praktijk naar de Burglaan 4 in Apeldoorn. Naast mijn keuze om in 1999 te starten met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht, was dit mijn beste beslissing ooit!

Ik begon als huidtherapeut in opleiding bij Cosmedilight in Amsterdam. Al snel mocht ik als fulltime medewerkster aan de slag. Tot ik in 2004 de kans kreeg om naast deze baan te starten met een eigen praktijk in Apeldoorn (toen nog ondergebracht in een gezondheidscentrum).

Inmiddels twee zonen rijker, besloot ik in 2008 met mijn gezin te verhuizen naar een nieuwbouwwoning in het centrum van Apeldoorn. Zo begon ik mijn praktijk aan huis. Dit gaf mij de mogelijkheid om mijn uren verder uit te breiden. In september 2012 ontstond de samenwerking met de dermatologen van Gelre ziekenhuizen. En daaruit kwam weer de samenwerking tot stand met de KNO-artsen en de plastische chirurgen.

De afgelopen jaren heb ik vele cliënten met uiteenlopende klachten mogen behandelen. Het persoonlijke contact én de vertrouwensband die ik met cliënten opbouw, maakt dat ik mijn praktijk elke dag weer met veel plezier openstel. Graag tot ziens in de praktijk!

Melanie

Melanie

Hoi, ik ben Melanie. Ik ben 22 jaar en zit momenteel in het 4e en tevens laatste schooljaar van de opleiding Huidtherapie. Deze opleiding volg ik aan de Hogeschool Utrecht. Ik woon in Lieren, een klein dorpje onder Apeldoorn, waar ik samen woon met mijn vriend.

Vanaf september 2022 zal ik starten met mijn afstudeerstage bij Dermacentrum Apeldoorn waarbij ik enkele dagen per week aanwezig zal zijn in de praktijk bij Maartje.

Ik kijk ernaar uit om tijdens mijn stage mijn kennis in de praktijk te kunnen brengen en mij hierin verder te mogen ontwikkelen zodat ik na mijn studie klaar ben om het werkveld in te stappen. Ik heb er erg veel zin in! Graag tot ziens in de praktijk!