Onze huidtherapeuten

Bij DermaCentrum Apeldoorn werken gediplomeerde huidtherapeuten met jarenlange ervaring en expertise. Die zetten wij graag voor u in om uw huidproblemen aan te pakken.

We zijn geregistreerd bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Huidtherapeuten (NVH) en bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hieronder stellen we ons alvast aan u voor! Daarnaast zijn er af en toe stagiaires in de praktijk die een opleiding volgen aan de Hogeschool Utrecht of De Haagse Hogeschool.

Maartje Nagel

Maartje Nagel

In 2015 verhuisde ik samen met mijn gezin en met mijn praktijk naar de Burglaan 4 in Apeldoorn. Naast mijn keuze om in 1999 te starten met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht, was dit mijn beste beslissing ooit!

Ik begon als huidtherapeut in opleiding bij Cosmedilight in Amsterdam. Al snel mocht ik als fulltime medewerkster aan de slag. Tot ik in 2004 de kans kreeg om naast deze baan te starten met een eigen praktijk in Apeldoorn (toen nog ondergebracht in een gezondheidscentrum).

Inmiddels twee zonen rijker, besloot ik in 2008 met mijn gezin te verhuizen naar een nieuwbouwwoning in het centrum van Apeldoorn. Zo begon ik mijn praktijk aan huis. Dit gaf mij de mogelijkheid om mijn uren verder uit te breiden. In september 2012 ontstond de samenwerking met de dermatologen van Gelre ziekenhuizen. En daaruit kwam weer de samenwerking tot stand met de KNO-artsen en de plastische chirurgen.

De afgelopen jaren heb ik vele cliënten met uiteenlopende klachten mogen behandelen. Het persoonlijke contact én de vertrouwensband die ik met cliënten opbouw, maakt dat ik mijn praktijk elke dag weer met veel plezier openstel. Graag tot ziens in de praktijk!

Somaan Rahmani

Somaan Rahmani

Mijn naam is Somaan Rahmani en ik ben 26 jaar oud. Dit jaar (2023) ben ik afgestudeerd als huid-oedeemtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Tijdens mijn vierde jaar heb ik mijn afstudeerstage bij DermaCentrum Apeldoorn mogen doen, wat ik ontzettend leuk en leerzaam vond.

Daarnaast heb ik stage gelopen bij Dermatoloog David Njoo in Amersfoort. Hier heb ik veel geleerd over de donkere huid en de pigmentproblematieke huid. Door mijn stage bij Dermatoloog David Njoo heb ik waardevolle kennis en ervaring opgedaan, die ik nu kan toepassen in mijn werk als huid-oedeemtherapeut.

Sinds september 2023 werk ik als zzp’er bij DermaCentrum Apeldoorn, waar ik elke dinsdag en woensdag werkzaam ben. Naast mijn werk bij DermaCentrum Apeldoorn heb ik ook mijn eigen salon geopend in Arnhem.

Ik zie jullie graag op de dinsdagen en woensdagen!

Johanna

Johanna

Mijn naam is Johanna van der Bijl. Sinds 2005 ben ik werkzaam als huid- en
oedeemtherapeut. Ik heb 17 jaar mijn eigen praktijk gehad die ik in 2022 overgedragen heb.

Momenteel werk ik bij verschillende bedrijven op zzp basis. Hier ondersteun ik de praktijkeigenaar als huidtherapeut. Maar ik ondersteun ook bij proces- en beleidsoptimalisatie van de praktijk. Ook houd ik me bezig met project- en managementtaken.

Vakinhoudelijk ben ik op het medische vlak gespecialiseerd in oedeemtherapie en alle
behandelingen die daar bij komen kijken zoals wondverzorging, zwachtelen, lymftaping,
aanmeten steunkousen en borstprotheses.

Op cosmetisch vlak vind ik het ontzettend leuk om me bezig te houden met huidverbetering,
en het verwijderen van allerlei ongewenste vlekjes, plekjes en bultjes.

Tot gauw!

Waarom staat mijn huidtherapeut in het KP-register?