Onze huidtherapeuten

Bij DermaCentrum Apeldoorn werken gediplomeerde huidtherapeuten met jarenlange ervaring en expertise. Die zetten wij graag voor u in om uw huidproblemen aan te pakken.

We zijn geregistreerd bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Huidtherapeuten (NVH) en bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hieronder stellen we ons alvast aan u voor!

Maartje Nagel

Maartje Nagel

In 2015 verhuisde ik samen met mijn gezin en met mijn praktijk naar de Burglaan 4 in Apeldoorn. Naast mijn keuze om in 1999 te starten met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht, was dit mijn beste beslissing ooit!

Ik begon als huidtherapeut in opleiding bij Cosmedilight in Amsterdam. Al snel mocht ik als fulltime medewerkster aan de slag. Tot ik in 2004 de kans kreeg om naast deze baan te starten met een eigen praktijk in Apeldoorn (toen nog ondergebracht in een gezondheidscentrum).

Inmiddels twee zonen rijker, besloot ik in 2008 met mijn gezin te verhuizen naar een nieuwbouwwoning in het centrum van Apeldoorn. Zo begon ik mijn praktijk aan huis. Dit gaf mij de mogelijkheid om mijn uren verder uit te breiden. In september 2012 ontstond de samenwerking met de dermatologen van Gelre ziekenhuizen. En daaruit kwam weer de samenwerking tot stand met de KNO-artsen en de plastische chirurgen.

De afgelopen jaren heb ik vele cliënten met uiteenlopende klachten mogen behandelen. Het persoonlijke contact én de vertrouwensband die ik met cliënten opbouw, maakt dat ik mijn praktijk elke dag weer met veel plezier openstel. Graag tot ziens in de praktijk!

Johanna

Johanna

Mijn naam is Johanna van der Bijl. Sinds 2005 ben ik werkzaam als huid- en
oedeemtherapeut. Ik heb 17 jaar mijn eigen praktijk gehad die ik in 2022 overgedragen heb.

Momenteel werk ik bij verschillende bedrijven op zzp basis. Hier ondersteun ik de praktijkeigenaar als huidtherapeut. Maar ik ondersteun ook bij proces- en beleidsoptimalisatie van de praktijk. Ook houd ik me bezig met project- en managementtaken.

Vakinhoudelijk ben ik op het medische vlak gespecialiseerd in oedeemtherapie en alle
behandelingen die daar bij komen kijken zoals wondverzorging, zwachtelen, lymftaping,
aanmeten steunkousen en borstprotheses.

Op cosmetisch vlak vind ik het ontzettend leuk om me bezig te houden met huidverbetering,
en het verwijderen van allerlei ongewenste vlekjes, plekjes en bultjes.

Tot gauw!

Anouk de Brouwer

Anouk de Brouwer

Hoi! Ik ben Anouk de Brouwer, 23 jaar en woon in Deventer. Ik heb in 2018 mijn diploma behaald voor de opleiding allround schoonheidsspecialist. Daarna ben ik verder gaan studeren voor huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht.

Momenteel zit ik in het 4e en laatste jaar van de opleiding huidtherapie. De komende 20 weken kom ik bij DermaCentrum Apeldoorn stage lopen waarbij ik de eerste 10 weken op de dinsdag en woensdag aanwezig ben en met Johanna meeloop. De 10 weken daarna zal ik ook op andere dagen bij Maartje aanwezig zijn.

Ik heb veel zin in deze stage en hoop hier veel te leren. Tot binnenkort in de praktijk!

Waarom staat mijn huidtherapeut in het KP-register?