Behandelingen bij DermaCentrum Apeldoorn

Bij DermaCentrum Apeldoorn kunt u terecht met uiteenlopende huidaandoeningen en huidklachten. Onze gediplomeerde huidtherapeuten zetten hun jarenlange ervaring graag in om uw huidprobleem aan te pakken. Zo zorgen wij ervoor dat u weer lekker in uw vel zit.

©WirandaLund

Onze behandelingen

U kunt bij ons terecht met uiteenlopende huidklachten: van acne en oedeem tot littekens of huidklachten na een ongeval of operatie.

Voorbeelden van behandelingen die wij uitvoeren zijn:

Tijdens een behandeling geven wij ook advies over wat u zelf kunt doen om huidklachten in de toekomst te voorkomen. Uw huid is onze zorg!

Samenwerking met medisch specialisten

Wij werken nauw samen met huisartsen, dermatologen, KNO-artsen, plastisch chirurgen en andere specialisten in de regio. Heeft u bij een van deze specialisten een behandeling gehad? Dan kunt u daarna bij ons terecht voor aanvullende therapie, nazorg of een andere behandeling.

Ook zonder verwijzing van een specialist bent u van harte welkom. U kunt bij ons terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen.

©WirandaLund

Persoonlijk behandelplan

In onze praktijk staat het welzijn van onze cliënten voorop. Daarom voeren we altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek met u. Dit gesprek is gratis. We bespreken uw klachten en de resultaten die u voor ogen heeft. Op basis daarvan maken we een persoonlijk behandelplan. Na afloop evalueren we de behandeling en kijken we of deze het gewenste effect heeft.

Vergoeding van uw behandeling

Veel behandelingen worden (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Let wel op: dit hangt af van uw zorgverzekering, uw indicatie en de behandeling of therapie die u volgt. Ook verschillen de vergoedingen per jaar. Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of u recht heeft op een vergoeding. En zo ja, wat de hoogte van die vergoeding is.

Wij adviseren u om voorafgaand aan de behandeling contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om misverstanden te voorkomen. Vergoedt uw zorgverzekeraar de kosten niet? Dan kunt u de kosten van de behandeling meteen na afloop betalen. U kunt bij ons pinnen of contant afrekenen.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Of alvast een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Uw huid is onze zorg!