Onze behandelingen

Bij DermaCentrum Apeldoorn kunt u terecht voor behandelingen van uiteenlopende huidaandoeningen en huidklachten. Onze gediplomeerde huidtherapeuten zetten hun jarenlange ervaring graag in om uw huidprobleem aan te pakken. Zo zorgen wij ervoor dat u weer lekker in uw vel zit. U kunt zowel voor medische als cosmetische behandelingen bij ons terecht.

Acnetherapie

Acne

Camouflagetherapie

8

Coagulatietherapie

coagulatie

Cryotherapie

cryotherapie

Curettebehandeling

Curette ouderdomswratten

Epilatie

epilatie

Endermologie

20170831-_wlr2061

Huidverzorging

20

Littekentherapie

litteken

Lymftaping

taping

Microdermabrasie

20170815-_wlr1947

Microneedling

SkinPen behandeling

Oedeemtherapie

Endermologie behandeling

Peeling

peeling

Platinum facial

platinum facial

Samenwerking met medisch specialisten

Wij werken nauw samen met huisartsen, dermatologen, KNO-artsen, plastisch chirurgen en andere specialisten in de regio. Heeft u bij een van deze specialisten een behandeling gehad? Dan kunt u daarna bij ons terecht voor aanvullende therapie, nazorg of een andere behandeling.

Ook zonder verwijzing van een specialist bent u van harte welkom. U kunt bij ons terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen.

Meer weten of een afspraak maken?

Persoonlijk behandelplan

In onze praktijk staat het welzijn van onze cliënten voorop. Daarom voeren we altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek met u. Dit gesprek is gratis. We bespreken uw klachten en de resultaten die u voor ogen heeft. Op basis daarvan maken we een persoonlijk behandelplan. Na afloop evalueren we de behandeling en kijken we of deze het gewenste effect heeft.

©WirandaLund

Vergoeding van uw behandeling

Veel behandelingen worden (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Let wel op: dit hangt af van uw zorgverzekering, uw indicatie en de behandeling of therapie die u volgt. Ook verschillen de vergoedingen per jaar. Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of u recht heeft op een vergoeding. En zo ja, wat de hoogte van die vergoeding is.

Wij adviseren u om voorafgaand aan de behandeling contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om misverstanden te voorkomen. Vergoedt uw zorgverzekeraar de kosten niet? Dan kunt u de kosten van de behandeling meteen na afloop betalen. U kunt bij ons pinnen of contant afrekenen.