Onze behandelingen

Bij DermaCentrum Apeldoorn behandelen we uiteenlopende huidproblemen. In onze praktijk werken gediplomeerde huidtherapeuten die u graag verder helpen om ervoor te zorgen dat u weer lekker in uw vel zit. U kunt zowel voor medische als cosmetische behandelingen bij ons terecht.

Acnetherapie

acne

Camouflagetherapie

camouflage

Coagulatietherapie

coagulatie

Cryotherapie

cryotherapie

Curettebehandeling

Curette ouderdomswratten

Epilatie

epilatie

Endermologie

endermologie-behandeling-gezicht

Huidverzorging

medik-8

Littekentherapie

litteken

Lymftaping

taping

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microneedling

microneedling-met-skinpen

Oedeemtherapie

lpg-endermologie

Peeling

Peeling bij DermaCentrum Apeldoorn

Platinum facial

platinum facial

Samenwerking met medisch specialisten

Wij werken nauw samen met huisartsen, dermatologen, KNO-artsen, plastisch chirurgen en andere specialisten in de regio. Heeft u bij een van deze specialisten een behandeling gehad? Dan kunt u daarna bij ons terecht voor aanvullende therapie, nazorg of een andere behandeling. Ook zonder verwijzing van een specialist bent u van harte welkom.

Persoonlijk behandelplan

DermaCentrum Apeldoorn is een kleinschalige praktijk. We hebben oog voor de mens en vinden het belangrijk dat u zich hier prettig voelt. Daarom voeren we altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek met u. Dit gesprek is gratis. We bespreken uw klachten en de resultaten die u voor ogen heeft. Op basis daarvan maken we een persoonlijk behandelplan. Na afloop evalueren we de behandeling en kijken we of deze het gewenste effect heeft.

Huidtherapeut Maartje Nagel

Vergoeding van uw behandeling

Veel behandelingen worden (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Let wel op: dit hangt af van uw zorgverzekering, uw indicatie en de behandeling of therapie die u volgt. Ook verschillen de vergoedingen per jaar. Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of u recht heeft op een vergoeding. En zo ja, wat de hoogte van die vergoeding is.

Wij adviseren u om voorafgaand aan de behandeling contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om misverstanden te voorkomen. Vergoedt uw zorgverzekeraar de kosten niet? Dan kunt u de kosten van de behandeling meteen na afloop betalen. U kunt bij ons pinnen of contant afrekenen.