Platinum facial

De platinum facial is een ontspannende gezichtsbehandeling, waarmee we huidveroudering tegengaan. Deze behandeling is bijvoorbeeld geschikt als u last heeft van lijntjes, rimpels of een verslapte huid.

Wat zit er in een platinum masker?

Het platinum masker bevat platinadeeltjes. Daardoor heeft dit makser ook een unieke, zilveren kleur. Daarnaast bevat het masker vitamine C en vitamine A. Deze ingrediënten stimuleren de productie van collageen in uw huid: stoffen die de huid stevig en elastisch maken. Het masker maakt lijntjes en rimpels zachter, en uw huidteint egaler.

platina-peeling

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

  • Voordat we het masker aanbrengen, reinigen we uw huid grondig. Zo zorgen we ervoor dat uw huid de actieve ingrediënten goed opneemt.
  • Vervolgens brengen we het masker aan. Het masker heeft een rubberen structuur en is zilver van kleur. Het bedekt uw hele gezicht.
  • We laten het masker ongeveer 10 minuten zitten. Ondertussen krijgt u een heerlijke hoofdmassage.
  • Na tien minuten halen we het masker weer van uw huid.

Het resultaat is een stralende, ontspannen huid!

platinum-peeling-2

Ervaringen van cliënten

“Ik heb een platinum masker gehad om mijn oude huid te revitaliseren. Ik werd door Maartje behandeld. Het was een meer dan prettige behandeling. Het masker was aangenaam, en de rustige muziek op de achtergrond en de liefdevolle zachte aanrakingen maakten de verwennerij compleet. Jammer dat het zo kort duurde. Het zichtbare resultaat was verrassend! Ik kan het iedere vrouw aanbevelen om zichzelf eens zo te laten verwennen.” – José (75)

Vergoeding

Een platinum facial wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. De kosten van de behandeling kunt u meteen na afloop betalen. U kunt bij ons pinnen of contant afrekenen.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie? Of alvast een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Uw huid is onze zorg!