Huidaandoeningen

Bij DermaCentrum Apeldoorn behandelen we uiteenlopende huidaandoeningen. Dat doen we met ons team van gediplomeerde huidtherapeuten. Wij zetten onze jarenlange ervaring en expertise graag in om uw huidklachten te verminderen en te voorkomen. Zo zorgen wij ervoor dat u weer lekker in uw vel zit. Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende huidaandoeningen die onze huidtherapeuten behandelen.

Acne

Acne

Bultjes en wratjes

cryotherapie

Droge huid

pexels-karolina-grabowska-4046564

Gerstekorrels

lukasz-rawa-ogmfldsobwy-unsplash

Grove poriƫn

porie

Huidveroudering

katelyn-greer-7cwgkwixgh0-unsplash

Littekens

litteken

Oedeem

565dc156-d5c3-400b-a52e-3734f3870ddc

Ongewenste haargroei

epilatie

Pigment

chermiti-mohamed-grhqa-2gjdu-unsplash

Postinflammatoire erytheem

Acne

Rosacea

rosacea

Scheerirritatie

scheerirritatie

Zonschade

zonschade

Persoonlijk behandelplan

Voordat we met een behandeling starten, voeren we altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. Na afloop van de behandeling kijken we samen of de behandeling het gewenste effect heeft. Ook krijgt u tijdens de behandeling tips over wat u zelf kunt doen om huidproblemen in de toekomst te voorkomen.

Verwijzing specialist

Sinds 2011 kunt u ook zonder een verwijzing van een arts of specialist bij ons terecht. Mocht het toch nodig zijn, dan zullen wij u alsnog doorverwijzen naar de huisarts.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie? Of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Uw huid is onze zorg!