Onze huidtherapeuten

Bij DermaCentrumApeldoorn werken twee gediplomeerde huidtherapeuten. Zij staan beide geregistreerd bij de beroepsvereniging NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici. Samen zitten zij in het Oncologie Netwerk Apeldoorn Noord – West.  Ook werken zij veel samen met fysiotherapeuten, ergotherapeuten en de buurtzorg. Zij stellen zich hier aan u voor:

Maartje
In 2015 verhuisde ik samen met mijn gezin en mijn praktijk naar de Burglaan 4 te Apeldoorn. Na mijn eerdere keuze om in 1999 met de opleiding Huidtherapie aan de Hoge School te Utrecht te starten, mijn beste beslissing ooit!
Vele klanten met evenzovele uiteenlopende klachten heb ik de afgelopen jaren mogen behandelen. Het persoonlijke contact én de vertrouwensband die ik hierdoor met de patiënten opbouw, maakt dat ik iedere dag met veel plezier mijn praktijk weer openstel.
Dankbaar ben ik voor de ervaring die ik heb mogen opdoen bij Cosmedilight te Amsterdam, eerst als huidtherapeut in opleiding, later als fulltime medewerkster. In 2004 kreeg ik de kans om naast deze baan te starten met een eigen praktijk, toen nog ondergebracht in een gezondheidscentrum. Inmiddels twee zonen rijker, besloot ik in 2008 met mijn gezin en praktijk te verhuizen. Een eigen praktijk aan huis werd zo een feit. Dit gaf mij de mogelijkheid om mijn uren verder uit te breiden. En in september 2012 ontstond de samenwerking met de dermatologen in Gelre Ziekenhuizen van waaruit weer de samenwerking tot stand kwam met de KNO-artsen en de plastische chirurgen.

Kimberly
In Kimberly vond ik in 2014 een zeer enthousiaste, professionele en fijne collega. Na een geslaagde stageperiode van tien weken werkt ze inmiddels voor zestien uur in de praktijk. Door haar werkzaamheden als bestuurslid binnen de NVH, is zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de huidtherapie die zij vervolgens doorvoert binnen de praktijk. Daarnaast heeft ze sinds 2017 ook nog een eigen praktijk in Hattem, waar ze samenwoont met haar vriend en hun mastino napoletano.