Puistjes camoufleren: slecht voor je huid?

Puistjes of oneffenheden kunnen je behoorlijk onzeker maken. Een logische optie is dan om de puistjes of plekjes te camoufleren. Maar als je dat doet, is het wel belangrijk dat je een product kiest dat goed is voor je huid. En puistjes bijvoorbeeld niet nog erger maakt. Gelukkig zijn die prudcten er. Bij DermaCentrum Apeldoorn zijn we bijvoorbeeld fan van Lycogel. Dit camouflageproduct is speciaal bedoeld voor de kwetsbare huid. In deze blog vertellen we er meer over.

Puistjes camoufleren

Camouflage die de huid laat ademen

Met Lycogel kun je allerlei huidklachten camoufleren. Denk aan acne, rosacea, maar ook aan eczeem. Lycogel is namelijk een camouflageproduct dat de huid laat ademen. De producten van LYcogel bevatten een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen. Bovendien bevat Lycogel SPF 30. Dit product beschermt je huid dus ook nog eens optimaal tegen de zon!

De juist kleurkeuze

Lycogel is er in verschillende soorten en kleuren. Er zijn foundations, maar ook crèmes met een iets lichtere dekking. Bij DermaCentrumApeldoorn helpen we je graag bij het uitzoeken van het product dat jij het prettigst vindt. En natuurlijk helpen we je ook bij het uitzoeken van de juiste kleur Lycogel. We geven je instructies over hoe je Lycogel aanbrengt en weer van je gezicht verwijdert.

Lycogel producten

Vergoeding

Als je aanvullend verzekerd bent, kom je meestal in aanmerking komt voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Je krijgt het product en de behandeling dan vergoed. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan meteen een vrijblijvend consult bij ons in de praktijk.