Camouflagetherapie

Wanneer camouflagetherapie
Deze therapie wordt aangeraden bij littekens, donkere of lichte vlekjes op de huid, couperose en bij vitiligo.

De behandeling
Camouflagetherapie is het minder zichtbaar maken van storende huidaandoeningen door het gebruik van speciale camouflageproducten. Tijdens de behandeling zoeken wij naar de juiste kleur van de camouflagecrème. Dit is een kleur die het dichtst bij uw eigen huidskleur zit zodat een onopvallende camouflage aangebracht kan worden. Vervolgens leren wij u hoe u deze crème het best kunt aanbrengen zodat u dit vervolgens zelf zo onopvallend mogelijk kunt doen.

De producten
Wij werken met camouflageproducten van DermaColor, La Bella Donna en Lycogel en Microskin.

Het DermaColor Camouflage Systeem is speciaal ontwikkeld voor het camoufleren van kleur afwijkende huidaandoeningen zoals grotere littekens, pigmentatie en goedaardige huidwoekeringen, vitiligo en tatoeages. Deze crème is eenvoudig aan te brengen, watervast en geschikt voor alle huidtypes en lichaamsdelen. Het geeft niet af op kleding, is hypoallergeen en dagelijks toepasbaar.

Lycogel gebruiken wij vooral voor een meer natuurlijke dekking van kleine kleurafwijkingen in het gezicht, de hals en het decolleté of na een huid therapeutische behandeling. Lycogel is een ademende, kleur-corrigerende camouflage die cosmetische en huidverzorgingstechnologieën combineert. Hierdoor wordt het herstel van de huid bevorderd, de gevoelige huid gekalmeerd en huidveroudering tegengegaan. Deze crème is tot 90 minuten zwemmen waterbestendig en beschermt het gezicht met een parabenenvrije zonbeschermingsfactor spf30.

La Bella Donna is een complete lijn van minerale make-up die herstellende en beschermende eigenschappen bevat. Gebruikmakend van minerale en natuurlijke ingrediënten, en met een geïntegreerde zonbescherming spf50, biedt het een oplossing voor de allergische-, geïrriteerde-, gevoelige huid en andere huidproblemen.

Microskin  NIEUW!!

Microskin is een licht en vloeibaar camouflageproduct dat op de huid wordt aangebracht. Het is als een tweede huidlaagje wat goed dekt en niet afgeeft. Het product kan ingezet worden bij verschillende huidaandoeningen zoals vitiligo, (brandwonden)littekens, hypopigmentie/hyperpigmentatie, camoufleren van tatoeages, spataders en wijnvlekken.
Het grote voordeel van Microskin: het blijft 2 á 7 dagen op de huid aanwezig!

www.microskin.com

Vergoeding
Camouflagetherapie kan gedeeltelijk of geheel worden vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. Camouflagetherapie voor het gelaat wordt meestal wel vergoed, voor het lichaam niet. De vergoedingen verschillen vaak per jaar. Uw zorgverzekeraar kan u, op basis van de door u afgesloten verzekering, precies vertellen welk recht op vergoeding u dit jaar heeft. Om misverstanden te voorkomen, adviseren wij u om vooraf altijd even contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Als achteraf blijkt dat uw zorgverzekeraar niet tot vergoeding overgaat, kunnen wij hierin helaas niets voor u betekenen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze behandeling of een geheel vrijblijvende afspraak maken?
Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag. Uw huid is onze zorg!

20170815-_wlr1904
20170831-_wlr2163

Microskin

img_2284
microskin_rgb_logo-01